Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Miranda
  Mijn dochter van 7 heeft een ontzettend leuke workshop bordjes schilderen gevolgd met haar vriendinnen. Ze hebben erg genoten, Marieke was heel enthousiast en de meiden gingen allemaal trots met hun eigen bordje naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank Marieke!
 • Geplaatst door Eline van den Hurk
  Heel erg bedankt voor de mooie zeepjes, ik heb ze vanmiddag binnengekregen.
  Superleuk ook dat handgeschepte papier!
  Grote kans dat ik nog eens iets leuks bij je ga bestellen.
 • Geplaatst door Jolanda
  Een heel leuk feestje gehad van mijn dochter. We zouden bij Marieke de vogel huisjes gaan pimpen, maar helaas kon dat niet op de locatie. Marieke heeft een heel compleet pakket voor ons gemaakt en toen kon het feestje thuis gevierd worden. Marieke bedankt!
 • Geplaatst door Mirjam Knoef
  Vandaag een ontzettend leuk kinderfeestje gehad van mijn dochter Mirte, ze heeft een kinderfeestje servies beschilderen gedaan. Marieke ontzettend bedankt en de meiden hebben allemaal genoten en enthousiast om nog een keertje bij jou te komen.
 • Geplaatst door Nicole
  De zeepjes zijn een ideaal eindejaarsgeschenk voor mijn klanten.
  Past perfect bij mijn schoonheids-en nagelstudio.
 • Geplaatst door Sheila
  Ava en haar vriendinnen hadden een leuke woensdagmiddag bij Marieke. Na de kinder high-tea gingen de meiden aan de slag met het beschilderen van de bordjes. Het resultaat mag er zijn! Bedankt Marieke. Het was een geslaagd kinderfeestje!
 • Geplaatst door Pascalle
  Gisteren super leuke zeepjes in de vorm van een ballon met opdruk ontvangen. Echt heel veel hoe snel Marieke dit heeft geregeld. Mijn dochter gaat straks met heel veel plezier uitdelen op haar verjaardag! Bedankt voor het snelle schakelen!
 • Geplaatst door Lisette
  Onze dochter Danique heeft met 6 van haar vriendinnen en prachtig vogelhuisje gepimpt! Marieke heeft het heel goed voor elkaar, de meiden hebben een fantastische ochtend gehad. Dank je wel!
 • Geplaatst door Petra
  Wij hebben op 18 mei het partytje van mijn dochter bij La Casa Bella gevierd door een bord te schilderen.
  We hebben een hele leuke middag gehad. Bedankt
 • Geplaatst door Wendy
  Onze dochter Emma heeft haar 9de verjaardag samen met haar vriendinnen gevierd bij La Casa Bella. De meiden hebben zeepkettingen gemaakt. Ze hebben een ontzettend leuke middag gehad en kwamen allemaal thuis met een prachtig resultaat. Marieke, nogmaals bedankt voor de gezellige middag!!
 • Geplaatst door Thijs
  Onze Pip werd 9 en heeft met 6 vriendinnetjes heerlijk lampjes zitten pimpen. Erg leuk, Casa Bella, iedereen blij, ook papa en mama. Aanrader!
 • Geplaatst door Ellen
  Nova heeft erg genoten van haar feestje en haar vriendinnen ook! De vogelhuisjes zijn enorm leuk geworden. Een mooi aandenken van een leuke middag. Marieke, bedankt voor je gastvrijheid en de relaxte begeleiding.
 • Geplaatst door Tanja
  Onze dochter Bobbi heeft op 28-11-2018 haar feestje gevierd samen met 6 vriendinnen. De meiden vond het super leuk!! Van de chocolade fondue hebben ze heerlijk gesmuld.
  De volgende op school hadden ze hun armbandjes allemaal om, zo trots zijn ze er op . Marieke de meiden waren allemaal erg te spreken over je, ze vonden je een erg aardige mevrouw die alles goed uitlegde en heel geduldig was.
 • Geplaatst door Myra Kleine
  Anne vierde haar 9e verjaardag voor haar vriendinnen op 24 november bij Marieke. Een supergeslaagde middag, 6 zeer geconcentreerde meiden die ware kunstwerken hebben gecreeerd! En dat alles in een relaxte sfeer onder gezellige begeleiding van Marieke. We hebben genoten Mariek, dank je wel!!!!
 • Geplaatst door Jolanda winkelman
  Pien heeft haar 6e verjaardag met vriendinnetjes geviert. De meiden vonden het geweldig om te doen en alle gemaakte vogelhuisjes hebben thuis een ereplaats gekregen! Marieke heeft de meiden heel leuk ontvangen met zelf te versieren cake en limonade. Echt een aanrader om dit te gaan doen. Marieke bedankt voor de gezellige middag!
 • Geplaatst door Partijtje Kirsten
  Mijn dochter 9 jaar heeft met haar vriendinnen genoten van de activiteit spaarpot pimpen. De spaarpot heeft een mooi plekje op haar bureautje gekregen. Marieke Heeft op een leuke manier contact met de kinderen. De kinderen konden zelfstandig aan de slag en kregen(vroegen) hulp wanneer nodig. De snoepjes en het drinken wat we er bij kregen werd ook gewaardeerd. Kortom een fantastisch partijtje gehad.
 • Geplaatst door Suzanne
  Super leuke zeepjes met bedrijfsnaam vandaag binnen gekregen. Snelle levering en goede service. Ben er heel blij mee!
  Bedankt!
 • Geplaatst door Stacey
  Voor mijn schoonzusje organiseerde ik een babyshower. Marieke was heel erg meedenkend en stond voor alles open.

  We hebben een geweldige ochtend gehad met het beschilderen van servies. De resultaten zijn prachtig.

  We komen snel nog eens terug.
 • Geplaatst door Alyzah
  Voor mijn 11e verjaardag heb ik samen met River, Raven, Amara, Gwen, Jesse, Carice en Charlize Ibiza armbandjes gemaakt. We hebben het heel gezellig gehad! Voor de volgende keer: graag meer gouden bedeltjes

  Groetjes Alyzah
 • Geplaatst door Trudy Glorie
  24 oktober vierden mijn Kleindochter met 5 vriendinnetjes haar verjaardag. Het was erg gezellig de meiden waren erg blij met het resultaat. De begeleiding was top.
 • Geplaatst door Mauge
  Wat een leuk een gezellig verjaardagsfeestje voor mijn dochter Isabel met haar vriendinnen. Lekkere en chique lunch+high tea en daarna leuke LOL poppetjes servies beschilderd. Ze waren allemaal blij met het resultaat. Bedankt Marieke!
 • Geplaatst door Samantha
  Ik heb de zeepjes van 6cm besteld om bij de suikerbonen te doen als onze kleine meid geboren is. Ik ben heel tevreden van de kwaliteit! De zeepjes zien er precies uit zoals ik verwacht had en het label is zo leuk! En ook heb ik raad gekregen voor de opstelling van de tekst. Sowieso zeer tevreden! Bedankt!
 • Geplaatst door Nancy Fontein
  Wat een feest was het vrijdag 5 oktober dat Fem haar 7e verjaardag vierde! Zij heeft samen met haar vriendje en vriendinnetjes vogelhuisjes gepimpt! De kinderen wilden niet meer weg en vele zeiden, dit is het leukste feestje ooit
  Bedankt Marieke voor de feestelijke middag!!
 • Geplaatst door Evi & Kevin
  Er is er een"d"je jarig.
  Ons dochtertje Pheline wordt 6 oktober al 1 jaar dus we bestelden zeepbedankjes om als verjaardagstraktatie in de crèche & aan de familie uit te delen. Een topresultaat, zo is gebleken: mooie kleuren, volgens personal touch gegrafeerd & individueel verpakt met een toepasselijk Hoera-tekstje.
  Supercontente ouders hier, dikke merci!!
 • Geplaatst door Charlotte
  Afgelopen zaterdag heeft onze dochter Anna haar feestje bij Marieke gevierd. De meiden hebben het super gezellig gehad en prachtige vogelhuisjes gemaakt. Dank je wel Marieke voor de geslaagde middag!
 • Geplaatst door Wendy
  Wat een ontzettend leuk verjaardagsfeestje, kinder hightea en Ibiza armbandjes maken, de meiden hebben zelfs nog gedanst !!
  Allemaal 4 geweldige unieke mooie Ibiza armbandjes mee naar huis én zelf door de meiden (9 jaar) gemaakt!! Bedankt Marieke!!
 • Geplaatst door Hennie
  Super bedankt voor de vlotte levering!
  Erg blij met de bestelling.
 • Geplaatst door Esther Butter
  6 juli 2018.
  Een tienerfeestje voor 4 meiden.
  Een geweldige workshop met ibiza-armbandjes maken gedaan bij la casa bella. Vooraf een lekkere high tea!
  De meiden hebben een topmiddag gehad!
  Bedankt Marieke.
 • Geplaatst door Isanne
  Afgelopen woensdag heb ik mijn feestje gevierd bij La Casa Bella. We hebben spaarpotten gepimpt en vonden het allemaal erg leuk. Zelfs de jongens waren er stil van.

  Marieke, ontzettend bedankt voor deze leuke middag, en het mooie resultaat. Ik kan het iedereen aanraden.

  Groetjes Isanne
 • Geplaatst door Leslie
  Vanmiddag heb ik mijn feestje mogen vieren bij La Casa Bella en dat was heel leuk! Ik ging met mijn vriendinnen servies beschilderen en dat was ook heel leuk! Echt een aanrader voor iedereen. Marieke, bedankt voor deze leuke ervaring!

  Groetjes Lieke
 • Geplaatst door Betty Douma
  ik ben zeer tevreden. Opdruk is goed, zo ook de kleur, na overleg. Snelle levering. Echt een shop om terug te komen. Dank u wel.
 • Geplaatst door Anne
  Sophia heeft een leuk feestje gevierd. De kids vonden het erg gezellig. Mooie omgeving en alles goed verzorgd. De vogelhuisjes zijn allemaal anders geworden. Dank voor je inzet Annemieke en dank voor de mooie herinnering aan Sophia's feestje.
 • Geplaatst door Charlotte
  Wat was het een leuke middag voor mijn dochter Julia met haar vriendinnen. Ze hebben genoten van het feestje en waren erg blij met hun mooie lampjesslinger, een aanrader!
 • Geplaatst door Rebecca van Kampen
  Vandaag een geweldig kinderfeestje gevierd bij Annemiek. Ze heeft aandacht voor de kinderen, de ruimte is prachtig en de materialen zijn mooi en duurzaam. De kinderen kunnen hier nog lang van nagenieten
 • Geplaatst door Martine
  Vandaag voor de derde week op rij bij Annemiek geweest.
  De eerste keer begonnen we met het kinderfeestje van onze jongste dochter Inez. Vogelhuisjes pimpen de meiden vonden het erg leuk en de huisjes hangen allemaal prachtig!
  De tweede keer het feestje van Julia onze oudste dochter. Met haar vriendinnen gingen we de basis leren voor handletteren. Wederom een geslaagd feestje en de meiden hebben veel geleerd!
  Vandaag samen met Julia de workshop kerstkaarten met handlettering gedaan wederom weer een gezellige middag gehad met een super resultaat.
  Alle middagen was het erg gezellig met Annemiek en het voelt echt als thuiskomen bij la casabella.
  Volgende jaar komen we zeker weer de feestjes vieren! En wie weet nog een leuke workshop.
  Dank je wel voor alle gezellige creatieve middagen.
  Veel liefs Martine
 • Geplaatst door Nanda
  Superleuk! 2 dagen feest!
  Maandag met mijn jongste dochter Kate gedecopatcht en dinsdag met mijn oudste dochter Lara Ibiza armbandjes gemaakt.
  Kate haar 1e feestje en Lara haar 4e alweer.
  Blijven het superleuk vinden dus volgend jaar zijn wij weer van de partij!
  Dank je Annemiek voor de 2 gezellige dagen!
  Tot volgend jaar! Groetjes Nanda
 • Geplaatst door Dorien
  Leuke zeepvoetjes laten maken als presentje voor de komende feestdagen.
  Erg tevreden.
  Groeten Dorien VoetreflexPlus
 • Geplaatst door Lisette Boddendijk
  Wat was t een geslaagd kinderfeestje "Lampjesslinger maken" van mijn dochter Zia op een geweldige locatie!
  Het resultaat is superleuk geworden, de foto's worden al uitgewisseld hoe de slinger bij alle vriendinnetjes hangen.
 • Geplaatst door Maria
  Een groep tienermeiden hebben enorm genoten van de chique lunch hightea en de workshop 'vogelhuis pimpen' als verjaardagsfeestje. Wat een mooie creaties!! WOW effect begon al bij binnenkomst! Gezelligheid en gastvrijheid alom, nogmaals bedankt Annemiek!
 • Geplaatst door Esther
  Mijn 9-jarige dochter had op woensdag 11 oktober haar feestje bij La Casa Bella. Na een overheerlijke lunch-high-tea, begonnen de meiden aan de 'lampenslinger' workshop.

  De meiden zijn allemaal super enthousiast. 'Dit was het leukste feestje ooit' werd er gezegd!

  Alles is tot in de puntjes verzorgd, de locatie is heel mooi en Annemiek is een lieve vrouw, waarbij de meiden zich heel erg op hun gemak voelden.

  De lampenslinger hangt super mooi bij de meiden op de kamer. Een workshop bij La Casa Bella is zéker voor herhaling vatbaar!
 • Geplaatst door Ilse Bakker
  Wat een onwijs leuke middag hebben we gehad met de 8 meiden! Het begon al goed met het versieren van de (heerlijke!) cake en daarna uitleg over hoe de bordjes beschilderd worden.
  De meiden waren allemaal zo trots en blij met het behaalde resultaat. En dat alles in de gezellige ruimte bij Annemiek. Zeker een aanrader om nog een keer heen te gaan.
 • Geplaatst door Ilse
  Afgelopen zaterdag een super handletter feestje gehad! De technieken werken rusitg en duidelijk uitgelegd en er was persoonlijke aandacht voor iedereen. De 8 meiden hebben genoten en zijn allemaal naar huis gegaan met een mooi zelfgemaakt kaartje en bordevol ideeen om nog meer leuke kaartjes te handletteren. Bedankt Annemiek!
 • Geplaatst door Susan Bijwaard
  Workshop lampenslingers gedaan met mijn dochters partijtje.2e keer dat ik hier mijn dochters partijtje heb gevierd.? Vooraf een heerlijke lunch hightea. Zeer goed geregeld en erg lekker.
  Lampenslinger super leuk en goed materiaal en veel keuze. Mijn dochter en de meiden hebben op en top genoten.
  Prachtig atelier met een mooie sfeer.
  Bedankt Anniek. Was weer super leuk! Groetjes Susan
 • Geplaatst door Manon
  Workshop servies schilderen gedaan met een groepje 7 jarigen.
  Heldere instructie en zeer goede sfeer. Alles op en top verzorgd!
  Complimenten Annemiek!
 • Geplaatst door Sandra Herberigs
  Wat een te gek tiener feestje was het afgelopen vrijdag. Echt zeer de moeite waard en een aanrader.Nikki heeft super genoten met haar vriendinnen van de overheerlijke high tea en het beschilderen van de originele bordjes.En met deze top locatie en jou als fantastische gastvrouw werd het een onvergetelijke creatieve dag. Nogmaals bedankt. Hartelijke groeten van sandra.
 • Geplaatst door Daniëlle
  Wat een super leuk feestje was het! De meiden hebben genoten en zijn super trots op hun eigen gemaakte ibiza armbandjes. Kreeg ook leuke reacties van de andere moeders! Zeker voor herhaling vatbaar! Veel liefs!
 • Geplaatst door Edith Brakenhoff
  Lieve Annemiek,
  Wat was het weer gezellig! We hebben genoten van de workshop vogelhuis pimpen! Alle kinderen hebben een prachtig kunstwerk gemaakt, echt om trots op te zijn !. Dank je wel voor de fijne middag en tot ziens! Groetjes, Edith
 • Geplaatst door Saskia
  Hoi Annemiek,
  Bedankt weer voor de zending zeepjes met naam, deze keer eens in een andere kleuren combi. Erg mooi verzorgd en weer super tevreden. Tot een volgende keer weer (bij jou of bij mij)!
 • Geplaatst door Tanja
  Wat een super feestje was het. de meiden waren zo aan het genieten en zo blij met de Ibiza armbandjes. En wat een aankomst bij de prachtige locatie.
  Super Bedankt!
  Groetjes Tanja
 • Geplaatst door Saskia Smit
  Mijn dochter had al een keer eerder haar meisjes feestje bij Casa Bella gehouden. Toen de vogelhuisjes, in de winter. En nu de ibiza armbandjes, vooraf met de kinder high tea. Annemieke had ook dit weer alles perfect geregeld. Super feestje gehad met prachtige armbandjes als resultaat.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 22-11-2020 - Mijn dochter van 7 heeft een ontzettend leuke workshop bordjes...  lees meer
 • 06-11-2020 - Heel erg bedankt voor de mooie zeepjes, ik heb ze...  lees meer
 • 01-07-2020 - Een heel leuk feestje gehad van mijn dochter. We zouden...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 La Casa Bella Workshops & kinderfeestjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel